Vuosi 2014
 • Tulosta
 • Poista sivu raportistasi Lisää sivu raporttiisi
 • Tallennetut sivut
 • Lataa tiedostoja
 • Anna palautetta
 • Sanasto

Strategia

Strategiamme keskiössä ovat puhtaammat ratkaisut. Liikkuminen ja kuljetukset ovat välttämätön osa elämää ja yhteiskunnan toimintaa. Liikkumista ei voi pysäyttää, vaan siihen täytyy luoda uusia ratkaisuja.

Kehittämämme korkealaatuiset ja vähemmän ympäristöä kuormittavat uusiutuvat ratkaisut tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden pienentää hiilijalanjälkeään ja täyttää uusiutuvan energian käyttöä koskevia lainsäädännöllisiä velvoitteitaan. Haluamme olla asiakkaillemme kumppani, joka ei tarjoa ainoastaan tuotetta, vaan ratkaisun. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa määritellyt kokonaisratkaisut luovat lisäarvoa asiakkaillemme, heidän asiakkailleen ja meille.

Uudet strategiset tavoitteet

Vuonna 2014 määrittelimme toiminnallemme kaksi uutta strategista tavoitetta:

 1. Haluamme olla Itämeren alueen johtava polttoaineratkaisujen tarjoaja

  Itämeren alue on kotimarkkinamme, jolla haluamme edelleen vahvistaa asemaamme. Jalostamomme vahva kilpailukyky perustuu kehittyneeseen tuotantorakenteeseen ja erinomaiseen sijaintiin asiakaskuntaamme ja raaka-aineiden hankintaan nähden. Uusiutuva NEXBTL-diesel tekee tuotetarjoomastamme ainutlaatuisen kuluttajille, yritysasiakkaille ja polttoainejakelijoille.

 2. Haluamme kasvaa uusiutuviin raaka-aineisiin perustuvilla globaaleilla markkinoilla. 

  Olemme maailman suurin korkealaatuisen uusiutuvan dieselin valmistaja. Meillä on kyky jalostaa omaan teknologiaamme perustuvaa NEXBTL-dieseliä yli kymmenestä erilaisesta uusiutuvasta raaka-aineesta maailmanlaajuisesti neljässä tuotantolaitoksessamme. Nyt olemme astumassa uuteen vaiheeseen. Näemme mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia myös polttoainemarkkinoiden ulkopuolella. Olemme innostuneita biopohjaisista kemian tuotteista, joilla voidaan korvata fossiilisten raaka-aineiden käyttöä.